Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Shkrela: PËR NATO NEVOJITET FUSHATË MË AKTIVE E QEVERISË

Luigj Shkrela, Ljuidj SkrelaDeputeti i Partisë demokratike të socialistëve dhe anëtari i Këshillit për mbrojtje dhe siguri Luigj Shkrela ka deklaruar se Qeveria e Malit të Zi do të jetë më aktive në këtë vit në fushatën e promovimit të integrimeve atlantike.

“Është e qartë se shumica e qytetarëve tanë nuk është e kënaqur me angazhimin e Malit të i në NATO. Qeveria duhet në mënyrë pak më aktive dhe agresive në 2015 në të cilën presim ftesën për anëtarësi në Aleancë, e në pajtim me program dhe strategji, të punojë në përmirësimin e fotografisë rreth NATO-së, gjegjësisht të forcojë besimin e qytetarëve për këtë aleancë ushtarake-politike”, tha Shkrela për “Dan”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top