Wednesday , August 12 2020
Lajmi i fundit

Shoqata e Qiramarrësve të Plazheve: ÇMIMET E SHËRBIMEVE DHE TË ÇADRAVE MË TË LARTA PËR 30 PËR QIND

Plazhi i madh, Velika plaza, PanoramaKëtë sezon çmimi i shërbimeve dhe çadrave në plazhet e Ulqinit do të jenë më të larta për 30 pë qind, njoftohet për Portalin Ul-info nga Shoqata e Qiramarrësve të Plazheve.

Siç theksohet, Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare rriti çmimin e qirasë së plazheve për rreth 50 për qind.

„Jemi të detyruar ta bëjmë këtë veprim jo popullor. Kjo do të thotë se, për shembull, për qiramarrjen ditore të çadrave në plazh më nuk do të paguhet çmimi prej pesë ose gjashtë euro“, thanë nga kjo shoqatë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top