Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Shoqata e ullishtarëve të Tivarit: SOLIDARITETI ME MIQTË DHE KOMSHINJTË NGA ULQINI

Qazim Alkoviq, Cazim Alkovic„Ullishtarët e Tivarit dëshirojnë publikisht të ndajnë keqardhjen me miqtë dhe komshintë e tyre, ullishtarët nga Ulqini, për djegjen e numrit të madh të rrënjëve të ullinjve në zjarrin e ditëve të kaluara në Ulqin“, thuhet në deklaratën e Shoqatës së Ullishtarëve të Tivarit, të cilën e nënshkruan kryetari i kësaj organizate Qazim Allkoviq.

Siç theksohet, rrënjët e djegura janë dëm i madh material, natyror dhe kulturor si për ullishtarët e Ulqinit ashtu edhe për ullishtarinë, bujqësinë dhe kulturën e Malit të Zi.

„Ullishtarët e Tivarit i qëndrojnë në dispozicion miqëve dhe komshinjve nëse vlerësojnë se mund të ju ndihmojnë në zbutjen e pasojave të zjarrit“, tha në mes tjerash Allkoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top