Monday , June 25 2018
Lajmi i fundit

Shoqata e Ulqinakëve në Çikago: MBI KATËR MIJË EURO PËR ADNANIN E MERSIHËN

SaboEmigranti i dikurshëm në SHBA, Sabahudin – Sabo Vogliqi, i dorëzoi sot familjes Resulbegoviq ndihmën të cilën e grumbulluan anëtarët e Shoqatës “Ulqini” në Çikago.

Bëhet fjalë për shumën prej 4.270 dollarësh të cilët u grumbulluan për shërimin e Adnanit dhe Mersihës.

Ato vuajnë prej lindjes nga paraliza cerebrale dhe nga 4 qershori gjenden në shërim në Turqi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top