Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Shoqata: ME PËRKRAHJEN E QEVERISË DHE KOMUNËS NË VALDANOS TË HAPËN RRUGËT

ValdanosNga Shoqata për Kthimin dhe Mbrojtjen e Pronës vlerësuan si shumë të volitshëm lajmin që Qeveria e Malit të Zi lejoi përpunimin dhe kultivimin e ullinjve në Valdanos.

“Për ta realizuar këtë, hapi ynë i ardhshëm është çelja e rrugicave në gji në mënyrë që të kemi qasje në pronë dhe për të arrit presim përkrahjen e madhe të Qeverisë së Malit të Zi dhe Komunës së Ulqinit”, thuhet në kumtesën e kësaj organizate.

Ato shprehen bindjen se ky është hapi i parë drejtë kthimit të pronës pronarëve të vërtet dhe përmirësimit përfundimtarë të padrejtësisë disa dekadëshe e cila iu shkaktua qytetarëve të Ulqinit dhe të gjitha komuniteteve fetare.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top