Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Shpërblimi për “Pallatin Venecia”: FITUAN EKO CERTIFIKATËN E BE-së

Palata VenecijaHoteli “Pallati Venecia” në Kala në Ulqin fitoi certifikatën ndërkombëtare Shënja ekologjike e Bashkimit europian.

Hotelet të cilët mbajnë këtë eko-simbol me logo “lulja e gjelbër” janë të njohur si objekte të cilët kujdesen më së shumti për mjedisin jetësor në këtë zone, transmeton agjencia “Mina business”.

“Simboli është vërtetim që hoteli në praktikë zbaton konceptin ekologjik të punës, kursen energjinë dhe ujin, kujdeset për ruajtjen e mjedisit jetësor, punon në promovimin e komunikacionit të qëndrueshëm dhe reduktimin e krijimit të mbeturinave”, thuhet në kumtesën e Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top