Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Shqipëri: RRITET NIVELI I KONTROLLIT TË KUFIRIT

PoliciaPolicia në Shqipëri ka rritur masat e sigurisë mbas kërcënimeve terroristike dhe sulmeve në shtetet tjera europiane.

Është rritur prania e policies në qytete dhe në ngjarje në të cilat grumbullohet numër i madh i njerëzve, në qendra tregtare, zyra dhe rezidenca të diplomatëve dhe në vende tjera.

Është paralajmëruar edhe kontrolli i rritur i zonave kufitare.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top