Thursday , July 19 2018
Lajmi i fundit

Shqyrtimi publik: PËRDORIMI MË I LIRSHËM I SIMBOLEVE KOMBËTARE

Javna raspravaNë Sallën e madhe të Komunës së Ulqinit të hënën u mbajt shqyrtimi publik për Draftin e Ligjit për zgjedhjen, përdorimin dhe mbajtjen publike të simboleve kombëtare.

Siç tha ndihmës ministri për të drejtat e njeriut dhe të pakicave Leon Gjokaj, ky dokument nuk është ideal, por se është bërë një hap përpara.

Në tubim ishin dhjeta persona, ndërsa shqyrtimi publik për këtë ligj do të zgjasë deri më 4 shtator të vitit 2017.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top