Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Shtëpia e Shëndetit: NGA E MARTA PUNON AMBULANCA E SYVE, SË SHPEJTI I INTERNISTËVE

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaNga Shtëpia e Shëndetit për Portalin Ul-info njoftuan se të martën filloi me punë Ambulanca e syve.

Siç theksohet, në ambulancë dy herë në javë, të martën dhe të enjten, do të punojë specialisti, gjersa caktimi i kontrollit do të bëhet përmes doktorit të zgjedhur.

Siç mësojmë, në këtë institucion shëndetësor së shpejti do të hapet edhe ambulanca interniste.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top