Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Shtëpia e Shëndetit: PËR TË GJITHA INFORMATAT KONTAKTONI DOKTORIN TONË

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaNga Shtëpia e Shëndetit në Ulqin njoftuan për Portalin Ul-info se u ndërmorën të gjitha masat për mbrojtjen nga koronavirusi.
Për të gjitha informatat, por edhe pyetjet dhe sqarimet eventuale qytetarët mund ti drejtohen dr. Lilana Joviqeviq, specialistes së epidemiologjisë.
Numri i telefonit i Dr. Joviqeviq është 068 891 035.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top