Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Sindikalistët e Otrantit: DO T’JA THEMI TË GJITHA MINISTRES KOVAÇEVIQ

Strajk, Otrant, GrevaDrejtuesit e Sindikatës së hotelit “Otrant” kanë thënë se së shpejti do të njoftojnë ministren e punës dhe e përkujdesit social Zorica Kovaçeviq me pozitën jashtëzakonisht të vështirë në të cilën gjenden.

Ato kërkojnë nga Qeveria e Malit të Zi dhe anëtarja e kabinetit të kryeministrit Millo Gjukanoviq që t’ju ndihmojë në realizimin e të drejtave ligjore sepse, siç vlerësuan, ndaj tyre është bërë padrejtësi e madhe.

Nga Sindikata kanë njoftuar se 60 punëtorë të Otrantit tash katër vite nuk marrin paga dhe as nuk ju paguhen kontributet, derisa librezat e punës i kanë në hotel, por nuk ka kush t’i mbyll.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top