Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

„Skena Verore“: NATA E KËNGËVE BURIMORE TË ULQINIT

Festivali “Skena Verore – Ulqin 2019” po fillon të marr hov, ndërsa programet janë gjithnjë më interesante për të gjithë dashamirët e kulturës.Marinarët

Mbrëmë në skenën e Kalasë morën pjesë grupet “Burimi” dhe “Marinarët” të cilët kënaqën publikun prezent.Burimi

Publiku shijoi këngët burimore të trevës së Ulqinit dhe me duartrokitje shpërbleu çdo këngë të performuar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top