Monday , January 18 2021
Lajmi i fundit

Solemniteti në Sukubinë: VJEN MINISTRI BOSHKOVIQ

predrag boskovicMinistri i arsimit mr Predrag Boshkoviq do të jetë i pranishëm në vendosjen e gurthemelit të objektit të ri shkollor të Institucionit zonal IP SHF “Bedri Elezaga” në Sukubinë, komuna e Ulqinit, të martën më 13 tetor, me fillim në ora 11, njoftohet nga Ministria e arsimit.

Siçshtohet, në ceremoni përveç ministrit Boshkoviq do të flas kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe përfaqësuesi i Diasporës në SHBA Cafo Bogo, mbas të cilëve do të mbahet program kulturo-artistik.

Sipas paralajmërimit, ndërtesa e re shkollore në Sukubinë do të përfundojë në shtator të vitit 2016.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top