Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Solidaritet: PARALAJMËROHEN NJË SËRË AKSIONESH PËR MERSIHEN DHE ADNANIN

Aksioni Resulbegovic 2Aksioni i grumbullimit të parave për shërimin e Mersihes(14) dhe Adnan (8) Resulbegoviq, të cilët prej lindjes janë të sëmurë nga paraliza cerebrale,  jashtë shtetit, po fiton në intensitet.

Siç u paralajmërua nga klubet sportive, komunitetet fetare dhe institucionet e arsimit në Ulqin, ditët e ardhshme edhe ato, në mënyrë të vet, do të shprehin solidaritetin me këto fëmijë dhe prindërit e tyre.

Më herët është njoftuar se për shërimin e Mersihes dhe Adnanit në një klinikë në Turqi janë të nevojshme 100.000 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top