Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

“Solidariteti”: DITA E KOPSHTIT U SHËNUA NË RANË

IMG-482dee33e67581c749c3e4184bb17420-VKëtë javë u festua 88 vjetori i Institucionit Publik Edukues “Solidariteti”.

Me këtë rast fëmijët dhe edukueset nga kopshti kanë organizuar aktivitetet vallëzuese në Ranë.

Ky institucion funksionon në dy gjuhë, që do të thotë se procesi edukativo – arsimor realizohet në gjuhën shqipe dhe malazeze.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top