Wednesday , October 16 2019
Lajmi i fundit

Sos linja për viktimat e dhunës: PËR TRE MUAJ 13 THIRRJE NGA ULQINI

 

SOS TelefonSkuadra e projektit të SOS Linjës Nacionale për Viktimat e Dhunës në Familje njofton opinionin se në periudhën prej me 1 prill deri me 30 qershor të vitit 2019 fitoi gjithsej 752 telefonata.

Siç theksohet, në të njëjtën periudhën në territorin e Komunës së Ulqinit mbërritën 13 thirrje.

Shtohet se linjën kombëtare më së shpeshti e thërrasin viktimat personalisht, ndërsa në emër të viktimës thërrasin edhe zyrtarët e Qendrës për Punës Sociale dhe Qendrës së Sigurisë, kushërinjtë dhe qytetarët.

Linja për ndihmën e viktimave të dhunës në familje është e hapur çdo të premte nga ora 13 deri në 21 edhe për femrat të cilët përjetuan dhunën dhe flasin gjuhën shqipe.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top