Wednesday , November 21 2018
Lajmi i fundit

Stern: PO HULUMTIMIT TË GAZIT NË ADRIATIK, POR JO TË NAFTËS

Davor SternIsh shefi i kompanisë së naftës „INA“ dhe eksperti për naftë Davor Shtern ka deklaruar se hulumitimi është i nevojshëm „sepse shfrytëzimi i burimeve të pashfrytëzuara i nevojitet çdo kujt“.

„Por kjo duhet të jetë sistematike, e jo në formë fushate. Unë isha avokues i hulumtimit, por kundër eksploatimit të naftës. Nuk duhet rrezikuar Adriatiku, ndërsa prodhimi i gazit është i padëmshmë nga ana ekologjike. Hulumtim po, por prodhim vetëm të gazit, jo të naftës“, tha ai.

Përndryshe, në fillim të vitit të ardhshëm fillojnë punët përgatitëse në hulumtimin e naftës dhe gazit në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top