Tuesday , January 28 2020
Lajmi i fundit

STUDIMI PËR IMPLEMENTIMIN E PLANIT TË VEPRIMIT PËR LUFTË KUNDËR KORRUPSIONIT NË KOMUNË TË ULQINIT

Duke klikuar KËTU mund të lexoni dhe shkarkoni Studimin për implementimin e Planit të veprimit për luftë kundër korrupsionit në Komunë të Ulqinit.

 

Kopertina, Korica

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top