Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Sukobin – Muriqan: RADHA KILOMETRIKE GJATË KËTYRE DITËVE

Sezoni turistik sjell dyndje te hyrje nga pika e perbashket e kalimit kufitar, Muriqan – Sukobine.

Sipas te dhenave zyrtare vetem ne muajin korrik kane hyre 17.384 shtetas shqiptar dhe 106.972 shtetas te huaj. Ndersa kane dale 15 065 shtetas shqiptar dhe 83.881 te huaj. Mjete shqiptare kane hyre 6248 dhe dale 4878, ndersa te huaja kane hyre 24.636 dhe kane dale 19.444.

Sa i perket gushtit, per 8 ditet e para te ketij muaji kane hyre 23.499 shtetas shqiptar dhe 48.445 te huaj. Ndersa kane dale 5630 shtetas shqiptar dhe 28.442 shtetas te huaj.

Mjete shqiptare kane hyre 5555 dhe kane dale 1443, ndersa te huaja kane hyre 6632 dhe kane dale 5311.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top