Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Sukses i klubit të Tendoryu Aikido Ulqin: DY MJESHTRA TË AIKIDOS NË ULQIN

 

Aikido 1Prej dates 10. deri me 13. mars te 2017. vit, është mbjatur seminari ndërkombëtar i  Tendoryu Aikidos në Jagodin. 

Nga Ulqini kanë marrë pjesë shtat pjesëmarrës , nga të cilët dy janë shpallur për mjeshtrra, ALEKSANDËR DABOVIQ me titull – 2 DAN dhe DREN ROGOVA me titull – 1 DAN, nga vet mësuesi dhe themeluesi i Tendoryu Aikido i madhi Sensei KENJI SHIMIZU!

Në këtë seminar morën pjesë pjesëmarrës nga më teper se 9 shtete (si Gjermanija, Italija, Holandija, Slovenija, Meksiko, etj.), nga vendet e regionit dhe ishin  9 pjesëmarrës nga Mali i Zi. Grupi nga Mali i Zi ishin ndër më të suksesshm, me gjithësejt trre mjeshtra te shpallur!

Sensei KENJI SHIMIZU ka konfirmuar ardhjen e tij nga Japonia në Ulqin në seminarin e par internacional për Tendoryu Aikida i cili do të mbahet prej 01. deri me 02. korrik 2017. vit.

 

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top