Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Sukses i klubit të Tendoryu Aikido Ulqini: DY MJESHTRA TË AIKIDOS NË ULQIN

Javen e kaluar, prej dates 06. deri me 09. mars te 2014. vit, është mbjatur seminari ndërkombëtar i  Tendoryu Aikidos në Novi Sad të cilin e udhëheqi mësuesi i madhë dhe themeluesi i Tendoryu Aikidos Sensei Kenji Shimizu.

Nga klubi i Tendoryu Aikidos Ulqini morën pjesë katër pjesëmarrës Asllan Zeneli, Dren Rogova, Sergey Bakatov dhe Aleksandër Daboviq, nga të cilët dy  -ALEKSANDËR DABOVIQ dhe SERGEJ BAKATOV janë shpallur për mjeshtra të bretit të zi Dan 1 nga vet Sensei KENJI SHIMIZU!aikido montenegroNë këtë seminar morën pjesë pjesëmarrës nga më teper se 10 shtete (si Gjermanija, Italija, Holandija, Slovenija, Meksiko, etj.), nga vendet e regionit dhe ishin  9 pjesëmarrës nga Mali i Zi. Grupi nga Mali i Zi, në përputhje me numërin e pjesëmarrësve ishte bindshëm më i suksesëshmi, me gjithësejt katër mjeshtra te shpallur!

Trajneri, Aleksandër Daboviq

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top