Monday , February 17 2020
Lajmi i fundit

Suksesi i ri i “Servantesit dhe Dulcinesë”: FTESË NË FESTIVALIN NË B.POLE

Drama “Servantesi dhe Dulçinea”, në regjinë e Munib Abazit, do të marr pjesë në Festivalin e 44 të amatorëve teatral të Malit të Zi.Servantes dhe DulcineaKy manifestim i rëndësishëm në nivel shtetëror do të mbahet në Bijello Pole prej 2 deri më 5 qershor.

Tanimë është bërë rregull që shfaqjet nga ky Festival të prezantojnë Malin e Zi në manifestimet e ngjashme në regjion.

Drama “Servantes dhe Dulçinea” para kësaj do të luhet në teatrin “Dodona” në Prishtinë, më 29 maj, me fillim në ora 21, në kuadër të prezantimit të ofertës turistike të Ulqinit në Kosovë për sezonin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top