Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

SUKUBINË-MURIQAN: Kalimi i kufirit bëhet më i lehtë

Delegacioni i ministrisë së punëve të brendshme të Malit të Zi dhe Shqipërisë do të flasin të martën dhe të mërkurën për lehtësimin e kalimit të kufirit shtetëror në vendkalimin Sukubinë-Muriqan, sidomos për qytetarët e këtyre dy shteteve . Pritet arritja e marrëveshjes konkrete, e cila do të vlente gjatë këtij sezoni.

Kjo pikë kufitarë është, përndryshe, kalimi i parë i përbashkët  kufitar në Evropën juglindore dhe vitin e që kaloi aty kaluan rreth 850 mijë njerëz.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top