Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Supermarketi SARS: AS KJO JAVË NUK ËSHTË PËRJASHTIM, PRAPË ÇMIME TË ULËTA

Aksioni i madh do të zgjasë deri të shtunën, më 24.10.2020, ose deri në përfundim të mallit.

Aksioni vlen për objektin 1 (SARS Kodra) dhe objektin 2 (SARS tek Gjimnazi)

Numri për dërgesa falas në shtëpi: 067 040 016SARS (43)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top