Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Supermarketi SARS: ZBRITJE DERI TË DIELËN

A jeni të kënaqur me aksionin të cilin e kemi përgatitur për këtë javë?

Shpresojmë se po, sepse jemi munduar që të ofrojmë prodhimet më të mira me çmimin më të mirë!

Na vizitoni në ditët e ardhshme dhe shfrytëzoni çmimet fenomenale!

Aksioni në produktet e theksuara vlejnë prej më 07.04. (e mërkurë) deri më 11.04 (e dielë).

Me ne fitoni më shumë!

Artikujt mund ti porosisë në shtëpinë tuaj përmes numrit: 067 040 016

Gjithmonë më të mirët! Gjithmonë më të lirët!

Mirë se vini në SARS!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top