Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

T-com: INTERNET MË I SHPEJTË DHE MË STABIL NË ULQIN

TELEKOMNë Telekomin Malazez vijon projekti i përmirësimit të rrjetit ekzistues nga bakri i cili iu mundëson shfrytëzuesve shpejtësi shumë më të mëdha të internetit dhe cilësi shtesë të shërbimeve të Telekomit, në bazë të VDSL (Turbo DSL) teknologjisë.

Punimet do të kryhen në 14 komuna malazeze, duke përfshirë edhe Ulqinit, kryesisht në vendbanimet periferike dhe pjesët urbane të cilat nuk janë të mbuluar me infrastrukturën optike.

Përndryshe, po vijon edhe projekti i implementimit të rrjetit ajror optik, të cilin kompania pak kohë më parë e filloi në bashkëpunim me kompaninë CEDIS.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top