Friday , April 19 2019
Lajmi i fundit

Taekwondo: DY TROFE PËR ULQININ NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR NË SARAJEVË

IMG_9421_resizeEkipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me dy trofe nga Sarajeva.
Të shtunën me datë 10.03.2018 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues në të dy diciplinat, në Forma (poomsae) dhe Ndeshje (kyorugi). Gjithësejt medalëje të fituara 28 dhe dy trofe, prej tyre 12 medalje të arta, 12 medalje argjendi dhe 4 medalje të bronzit. Në rënditjen e përgjithshe në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini fiton trofeun e vendit të parë, ndërsa në diciplinën e ndeshjeve fiton kupën e vendit të tretë.
Në diciplinën e formave u fituan gjashtë medalje të arta, pesë medalje të argjendit dhe tre medalje të bronzit.
Medaljet e arta i fituan këto garues.
Enes Dushku
Fiona Kraja
Dion Mustafa
Astrit Resuloviq
Medina Kanaqevieq
Fikret Dushku
Medaljet e argjendit i fituan garuesit:
Sara Kraja
Bledar Kasmi
Amra Dushku
Sumeja Bisha
Amrudin Hoxha
Medaljet e bronzit i fituan garueset:
Amella Nuti
Merisa Malokraja
Arta Ismailaga
Në diciplinën e ndeshjeve garuesit e Ulqinit patën këtë suksesë. Gjashtë medalje të arta, shtatë medalje të argjendit dhe një medalje të bronzit.
Medaljet e arta i fituan garuesit:
Amar Bakalli
Amell Nuti
Bledar Kasmi
Egzon Lika
Mervana Mucaj
Arta Ismailaga
Medaljet e argjendit i fituan garuesit:
Abdullah Dervishi
Enes Dushku
Enis Kurti
Amella Nuti
Amra Dushku
Merisa Malokraja
Sara Kraja
Medalje bronzit
Jahja Dervishi
Në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini fiton kupën 🏆vendin e parë, ndërsa në diciplinën e ndeshjeve kupën 🏆e vendit të tretë.
Falenderojmë të gjithë ata që u angazhuan dhe kontribuan për klubin e Taekwondo-së Ulqini që të arrihet edhe ky suksesë, falenderojmë të gjithë prindërit e garuesve.
Përzemërsishtë falenderojmë të gjithë sponsorët të cilët kontribuan dhe mundësuan arritjet dhe sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini.  Ju urojmë suksese në punën tuajë, shëndet dhe lumturi në familjet e juaja.
Ju faleminderit, me respekt kryetrajneri i klubit të Taekwondo-së Ulqini Fikret Dushku prof.
Info: Taekwondo Ulqini

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top