Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Taekwondo: TRE TROFE PËR ULQINAKËT NË “PODGORICA OPEN”

IMG_E5855_resizeTë shtunën me datë 18.05.2019 në Podgoricë u mbajt turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së.  “PODGORICA OPEN 2019”
Në këtë aktivitet sportiv të sportit të Taekwondo-së u paraqitën 300 garues nga 30 klube prej 6 vendeve. Ekipi i Taekowndo-së  Ulqini u paraqit me 30 garues. Rezultati për ekipin nga Ulqini është: gjithësejt 25 medalje të fituara, 8 të arta, 11 të argjendit, 6 të bronzit dhe tre trofe.
Medalistët:
 Merisa Malokraja, Amra Dushku, Sumeja Bisha, Albjon Hykaj, Bledar Kasmi, Besart Kuqi, Amella Nuti, Sara Kraja.
 Enis Kurti, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Medina Kanaqi, Hakush Fici, Harun Dervishi, Hava Malokraja, Enes Dushku, Mehrudin Muca, Mersida Demiri, Vesa Dervishi.
 Amell Nuti, Daris Xhurreta, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Abdullah Dervishi, Arta Ismailaga.

Garuesi më i sukseshëm Bledar Kasmi me tri fitore.
Garuesja më e sukseshme Amella Nuti me tri fitore.

Vendi i parë ekipore Children.
Vendi i tretë ekipore Kadet.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton kupën e vendit të parë të turneut “Podgorica open” për vitin 2019.

Taekwondo Ulqini
Fikret Dushku, prof.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top