Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Taekwondo: ULQINAKËT KURORËZOHEN ME 10 MEDALJE TË ARTA NË KAMPIONATIN E MALIT TË ZI

IMG_2220_resizeTë dielën Podgoricë u mbajt kampionati i Malit të Zi për kadet dhe senior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit është gjithësejt 28 medalje të fituara. 10 medalje të arta.  8 medalje argjendi. 10 medalje të bronzit dhe një trofe. Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion  shtetëtror në diciplinën e Formave.
Diciplina e Formave: pesë kampion shtetëtor, dy ekipe kampion dhe një kampion çift.
Hana Tivari, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq, Amra Dushku, Medina Kanaqeviq.
Vesa Dervishi, Amell Nuti, Merisa Malokraja.
Mehrudin Muçoviq, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Armin Kanaqi.
Ekipet kampion:  Amra Dushku, Vesa Dervishi, Hana Tivari.
Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq.
Çifti kampion:Amra Dushku, Dion Mustafa.
Vesa Dervishi, Ardit Dervishi.
Hana Tivari, Hadi Resulbegoviq.

Diciplina e ndeshjes:
Merisa Malokraja  Mervana Muçaj.
Ensar Ravja, Enis Kurtoviq, Amell Nuti, Medina Kanaqeviq.
Hadi Resulbegu, Isuf Gjenciq, Senaid Paleviq, Albjon Hykaj, Amra Dushku.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top