Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Taekwondo: ULQINAKËT TË SUKSESSHËM NË “TIRANA TROPHY 2018”

IMG_2620_resizeNë Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “TiranaTrophy 2018”. Ky aktivitet sportiv mblodhi 450 garues nga tetë shtete. Klubi i Taekwonod-së Ulqini u paraqitë me 35 garues.
Ekipi i Ulqinit shpallet kampionë në diciplinën e Formave, vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë dhe grumbullojë 18 medalje të arta, 17 të argjendit dhe 8 të bronzit. Garuesi Hadi Resulbegu shpallet garuesi më i mirë në diciplinën e Formave.
Suksesi në diciplinën e garimit për ekipin e Ulqinit:
 Enes Dushku, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Mervana Mucaj, Bledar Kasmi, Dion Mustafa, Ardit Dervishi.
 Amra Dushku, Amella Nuti, Albjon Hykaj, Amrudin Hoxha, Enis Kurti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Amella Nuti, Hakush Fici.
 Mersida Demiri, Arta Ismailaga, Besart Kuqi, Harun Dervishi, Isuf Gjençiq.
Suksesi në diciplinën e Formave:
Hadi Resulbegu, Enes Dushku, Hana Tivari, Amra Dushku, Vesa Dervishi, Sumeja BishaAmrudin Hoxha, Fiona Kraja, Edina Kraja, Medina Kanaqeviq.
 Bledar Kasmi, Amell Nuti, Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Sara Dervishi, Arta Ismailaga, Sara Kraja, Xheneta Kanaqeviq.
 Mehrudin Mucaj, Armin Kanaqi, Hava Malokraja.

 Vendi parë në Forma
 Vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë.

Falenderojmë të gjithë sponsorët që kontribuan për ekipin tonë.
Taekwondo Ulqini,
FIKRET DUSHKU, prof.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top