Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Taekwondo: ULQINI FITON TROFEUN E TIRANËS

IMG_3814_resizeTë shtunën me datë 23.11.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “TIRANA TROPHY” 2019 në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy diciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet sportiv të Taekwondo-së morën pjesë 4 shtete me afër 400 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 35 garues në të dy konkurrencat. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini shpallet kampion duke fituar trofeun e Tiranës. Garuesi më i sukseshëm Bledar Kasmi me tri ndeshje të fituara.

Diciplina e ndeshjes, me medalje u shpërblyem sportistët:
Vesa Dervishi, Enes Dushku, Amra Dushku, Albjon Hykaj, Emir Kaleziq, Medina Kanaqeviq, Bledar Kasmi, Sara Kraja, Hava Malokraja, Mervana Muçaj, Amell Nuti, Nehar Dabi.
 Daris Xhurreta, Hana Tivari, Hadi Resulbegu, Ensar Ravja, Ardit Kanaqi, Arta Ismailaga, Hakush Fici, Mersida Demiri.
 Edina Kraja, Enis Kurti, Merisa Malokraja, Amella Nuti, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Harun Jahja.

Diciplina e Formave me medalje u shpërblyen sportistët:
 Hadi Resulbegu, Arta Ismailaga, Dion Mustafa, Hana Tivari, Ardit Dervishi, Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq.
 Merisa Malokraja, Amrudin Hoxhiq, Sara Kraja, Amra Dushku.
 Sara Dervishi, Vesa Dervishi, Edina Kraja.

Rënditja e përgjithëshme sipas kategorive:
 Vendi i parë diciplina e Formave.
 Vendi i parë kategoria Kadet.
 Vendi dytë kategoria Fëmijë.
 Trofeu i vendit të parë në klasifikim të përgjithëshëm

Falenderojmë prindërit dhe sponsorët për përkrahje.

Taekwondo Ulqini
Fikret Dushku, prof.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top