Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Taekwondo: ULQINI I PARI NË KATEGORINË E FORMAVE NË “BOSNA OPEN”

IMG_3627_resizeNjë tjetër trofe për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Të shtunën me datë 09.03.2019 në Visoko të Bosnës u mbajtë turneu ndërkombëtarë Bosna Open 2019 në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë 430 garues 35 kluba nga vendet e rajonit. Ekipi nga Ulqini në mesin e 35 klubeve u rëndit i pari në kategorinë e Formave duke fituar kupën e vendit të parë. Ekipi i Ulqinit u paraqit me 20 garues. Suksesi për ekipin e Taekwondo-së Ulqini ishte: gjithësejt 24 medalje, 11 të arta, 5 të argjendit dhe 8 bronzi. Në rënditjen e përgjithshmë Taekwondo Ulqini u rëndit i pari nč diciplinčn e Formave.

Diciplina e Formave:
 Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq, Fiona Kraja, Amrudin Hoxha, Vesa Dervishi, Hana Tivari, Arta Ismailaga, Enes Dushku.
 Bledar Kasmi, Dion Mustafa.
 Enis Kurti, Sara Dervishi, Amell Nuti, Harun Dervishi.

Diciplina e Ndeshjeve:
 Sara Kraja, Mervana Mucaj, Enis Kurti.
 Harun Dervishi, Enes Dushku, Amella Nuti,
 Abdullah Dervishi, Bledar Kasmi, Arta Ismailaga, Merisa Malokraja.

Falenderojmë shumë prindërit e nxënësve për përkrahjen e tyre, si dhe sponsorët të cilët na i hoqën shpenzimet e rrugave, Mastering, dhe Llolla Dent.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top