Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Taekwondo: ULQINI KLUBI MË I SUKSESSHMI NË “DURMITOR OPEN 2018”

IMG_4675_resizeTë dielën me datë 14.10.2018 në qytetin e Zhablakut u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Durmitor Open 2018. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 35 garues në të dy diciplinat në Garim dhe Forma. Suksesi për klubin e Ulqinit nuk mungoj ku në rënditjen e përgjithshme doli klubi më i sukseshëm i cili shpërblehet me kupën e vendit të parë dhe kështu numëron trofeun e 19 për vitin 2018.
Në diciplinën e Garimit morën pjesë 25 garues.
Medalje të arta fituan 11 garues.
Medina Kanaqeviq, Dion Mustafa, Mervana Muçaj, Arta Ismailaga, Besart kuqi, Enes Dushku, Bledar Kasmi, Enis Kurti, Amell Nuti, Amra Dushku, Ardit Dervishi.
Medalje argjendi 7 garues.
Amrudin Hoxha, Mersida Demiri, Amella Nuti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Vesa Dervishi, Albjon Hykaj.
Medalje bronzi 3 garues.
Eldar Muçaj, Hakush Fici, Isuf Gjençiq.
Në diciplinën e Formave morën pjesë 21 garues.
Medalje të arta fituan 13 garues.
Vesa Dervishi, Sara Kraja, Hadi Resulbegu, Medina Kanaqeviq, Enes Dushku, Ardit Dervishi, Hana Tivari, Arta Ismailaga, Amrudin Hoxha, Dion Mustafa, Fiona Kraja, Sumeja Bisha, Edina Kraja.
Medalje argjendi 3 garues.
Bledar Kasmi, Mervana Muçaj, Amra Dushku.
Medalje bronzi 5 garues.
Mehrudin Muçaj, Armin Kanaqi, Ermir Laniku, Amell Nuti, Sara Dervishi.
Rënditja ekipore sipas kategorive:
Kategoria children vendi i parë
Kategoria Kadet vendi parë
Kategoria Senior vendi parë
Në diciplinën e Formave vendi i parë
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondosë Ulqini shpallet klubi më i suksesshëm dhe fiton trofeun e këtij turneut.
Falenderojmë prindërit e garuesve për përkrahje maksimale si dhe sponsorët të cilët na lehtësuan udhtimin tonë në këtë aktivitet sportiv.
Me respekt:
Fikret Dushku, prof.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top