Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Akva Park Ulqin

Feed Subscription

Pa koment: “ULQIN AKVA PARK” NDËRTON OBJEKTIN NË NISH!?

Akva park

Qyteti i Nishit dhe kompania “Ulqin akva park & Entertainment”, kompania bijë e firmës turke “Polin”, kanë nënshkruar pak kohë më parë Memorandumin për bashkëpunim, shkruajnë mediet serbe. Sipas dispozitave të këtij dokument, në fund të vitit duhet të nisin punimet në ndërtimin e “qytetit të ujit” në Banjën e Nishit me vlerë rreth nëntë milion euro. Është parashikuar që ... Read More »

Abazoviq pyet Zhugiqin: ÇKA KENI BËRË PËR AKVA PARKUN NË ULQIN?

Dritan Abazoviq

Deputeti i Lëvizjes qytetare URA në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka pyetur ministrin e financave Radoje Zhugiq çfarë bërë resori i tij që në Ulqin të realizohet projekti i ndërtimit të Aqua parkut? “Si është e mundur që Komisioni për restitucion, i cili është nën kompetencën tuaj, sjell vendimin për tokën në të cilën duhet të realizohet ... Read More »

Komuna: JEPEN KUSHTET UT PËR AKVA PARK

Akva park, Slide 9

Pas ditës së sotme, ndërtimi i parkut ujor në Shtoj është një hap më afër realizimit. Siç është pohuar për Portalin Ul-info, Sekretariati komunal për urbanizëm dhe rregullim hapësinor ka dhënë kushtet urbanistike-teknike për atë objekt. Mësojmë se po ashtu ditët e ardhshme do të përfundojë projekti për akva parkun, ndërsa menjëherë do të nisin hulumtimet gjeoteknike të terrenit. Pritet ... Read More »

Komuna: JAVËN E ARDHSHME KUSHTET UT PËR AKVA PARK

Akva (2)

Në fillim të javës së ardhshme pushteti lokal në Ulqin do të jap kushtet urbanistike-teknike (UT) kompanisë “Ulcinj akva park&Entertainment” për ndërtimin e qytetit ujor në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info. Njëkohësisht kompania turke “Polin”, e cila është “nënë” e kompanisë së përmendur, po bënë projektimin e akva parkut, ndërsa mbas revizionit, do të krijohen të gjithë parakushtet ligjore ... Read More »

Akva park: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR PROJEKTIM

Akva park, Mushroom

Drejtori ekzekutiv i “Ulcinj akva park & Entertainment” Sahret Hajdarpashiq ka deklaruar për Portalin Ul-info se në fund të muajit të kaluar është nënshkruar kontrata për projektimin e parkut ujor në Shtoj. Ai theksoi se nga shpejtësia e dhënies së kushteve urbanistike-teknike ne administratën lokale do të varet fillimi i realizimit të projektit me vlerë 7,5 milion euro. Sipas fjalëve ... Read More »

Akva park: NESËR KËRKOJNË KUSHTET URBANISTIKE-TEKNIKE

Akva park, bodyslide

Drejtuesit e firmës “Ulcinj akva park & Entertainment”, themelues dhe pronar i së cilës është kompania e njohur turke “Polin”, do të dorëzojë të mërkurën në administratën lokale kërkesën për dhënien e kushteve Urbanistike-teknike për parkun ujor në Shtoj, mëson Portali Ul-info. “Presim që pushteti lokal në Ulqin sa më parë ta kryej pjesën e vet të punës në mënyrë ... Read More »

Ngjarja e vitit: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR NDËRTIMIN E AKVA PARKUT

Akva (2)

Ulqini deri në fund të qershorit të vitit të ardhshëm duhet të fitojë akva parkun më të madh në këtë pjesë të Ballkanit. Marrëveshjen për këtë e nënshkruan sot në kabinetin e kryetarit të komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka dhe Sahret Hajdarpashiq, drejtori ekzekutiv i kompanisë “Ulcinj akva park & Entertainment”, themelues dhe pronar i së cilës është kompania e ... Read More »

Akva park: NESËR NËNSHKRIMI I KONTRATËS

Akva park

Kontrata për ndërtimin e akva-parkut më të madh në regjion do të nënshkruhet nesër në komunë të Ulqinit, në ora 14, i është deklaruar Portalit Ul-info. Këtë park ujor do ta ndërtojë kompania e njohur turke “Polin”, e cila nëpërmjet kompanisë së saj bijë në Mal të Zi, “Ulcinj akva park & Entertainment”, ka marrë me qira në periudhë 30 ... Read More »

Akva park: TË MARTËN NËNSHKRIMI I KONTRATËS

Akva park Grafika, Plani, Harta

Të martën, më 16 dhjetor, do të nënshkruhet kontrata për ndërtimin e akva-parkut në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Këtë park ujor më të madhin në këtë pjesë të Europës do ta ndërtojë kompania e njohur turke “Polin”, e cila nëpërmjet kompanisë së saj bijë në Mal të Zi, “Ulcinj akva park & Entertainment”, ka marrë me qira në periudhën tridhjetëvjeçare ... Read More »

Scroll To Top