Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Akva Park Ulqin

Feed Subscription

Akva park: NËNSHKRIMI I KONTRATËS MË 3 DHJETOR

Akva park

Të mërkurën, më 3 dhjetor, duhet të nënshkruhet kontrata për ndërtimin e akva-parkut në Ulqin,njoftohet Portali Ul-info nga administrata lokale. Siç thuhet, për këtë rast në Ulqin do të vijnë drejtuesit e kompanisë së njohur turke “Polin”, të cilët nëpërmjet firmës bijë në Mal të Zi, “Ulcinj akva park & Entertainment”, kanë marrë me qira në periudhën 30 vjeçare hapësirën ... Read More »

Komuna për vendimin e Komisionit në Tivar: DO TË ANKOHEMI, TENDERI NUK NDËRPRITET

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nga Komuna e Ulqinit kanë paralajmëruar që do të ankohen në vendimin e Komisionit për kthim dhe kompensim në Tivar, me të cilin familjes Rudoviq pjesërisht është kthyer toka në Shtoj, në të cilën duhet të ndërtohet akva-parku. “Ne të mërkurën kemi marr vendimin dhe në afat prej 15 ditëve do të dorëzojmë ankesën”, deklaroi sekretari i Sekretariatit për mbrojtje ... Read More »

Komisioni për restitucion: RUDOVIQËVE I KTHEHET NJË PJESË E PRONËS

Anto Rudaj, Anto Rudovic

Komisioni për kthim dhe dëmshpërblim në Tivar ka sjell vendimin për kthimin e pronës Ulqinakut Anto Rudoviq, shkruan “Dan”. Pjesë e pronës së kthyer është edhe parcela e  prej 25,5 mijë metër katror të cilën Komuna e Ulqinit planifikon ta jap me qira për 30 vite për ndërtimin e akva-parkut. Përfaqësuesi ligjor i Rudoviqit, avokati Çedo Dobroviq, ka thënë që ... Read More »

Akva park: DY KOMPANI MORRËN DOKUMENTACIONIN

Akva park

Kompania e Podgoricës “Saniteco” dhe firma turke “Polin” kanë marrë dokumentacionin e tenderit për ndërtimin e akva parkut në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info. Siç qëndron në faqen e kompanisë, “Saniteco” merret me shitjen dhe ndërtimin e teknikës së baseneve, impianteve për filtrimin e ujit, sistemeve të shatërvanëve dhe pajisjeve shtesë, derisa “Polin” është një nga kompanitë më të ... Read More »

Akva park: SHPALLET TENDERI PËR QIRADHËNIEN E TOKËS

Akva park

Komuna e Ulqinit ka shpallur sot tenderin i cili do të jetë i hapur një muaj dhe i cili ka të bëj me qiradhënien 30 vjeçare të tokës në Plazhin e madh për ndërtimin e akva-parkut. Bëhet fjalë për sipërfaqen prej 25 498 metër katror, e cila jepet me qira për çmim fillestar prej 1,1 euro për m2. Kompanitë e ... Read More »

Kuvendi: TË PREMTEN PËR PHU DHE AKVA-PARK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në Kolegjiumin e sotëm tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti shefat e klubeve të këshilltarëve janë pajtuar që të premten, më 26 shtator, të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info. Në këtë mbledhje do të diskutohet për Draftin e Planit hapësinor-urbanistik të komunës edhe për akva-park, për ç’gjë kryetarët e klubeve i ka informuar më afërsisht kryetari ... Read More »

Akva park: QIRAMARRËSI LIROHET NGA PAGESA E KOMPENSIMIT PËR TOKË

Akva park

Këshilltarët e Kuvendit komunal në mbledhjen e ardhshme duhet të miratojnë propozimin për lirimin nga pagesa e kompensimit për tokë për vendosjen e objektit të përkohshëm të investitorit të akva parkut në Shtoj. Drejtuesit e komunës kanë thënë Portalit Ul-info që ky propozim është rezultat i vullnetit që të nxitet investimi i cili duhet të përmirësojë në mënyrë të konsiderueshme ... Read More »

Akua park: NGA MESI TETORIT FILLON NDËRTIMI

Akva park

Mbas mbledhjes së sotme të drejtuesve të komunës së Ulqinit me përfaqësuesit e “Polin grupit” nga Ulqini, është e sigurt që ndërtimi i akva-parkut në këtë qytet do të fillojë nga mesi tetorit, mëson Portali Ul-info. Dy muaj është e nevojshme që të plotësohen të gjithë kushtet ligjore rreth shpalljes së tenderit, zgjedhjes së investitorëve dhe zgjidhjes së ankesave eventuale ... Read More »

Shtojakët i shkruajtën Gjekës: DUHEJ TË PYESNIT PËR MENDIMIN TONË

Akva park

Mbasi që Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar vendimin për qiradhënie të tokës për ndërtimin e akva-parkut në Shtoj, ka reaguar Këshilli i kësaj bashkësie lokale. Siç thuhet në letrën e dërguar kryetarit të komunës Fatmir Gjeka, e të cilën e nënshkruan kryetari i Këshilli Viktor Makoviq, kjo parcelë është lëndë e kthimit të cilën e kërkon familja e Rudoviq ... Read More »

Scroll To Top