Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Akva Park Ulqin

Feed Subscription

PSD: VENDIMI PËR AKVA-PARK MESAZH I MIRË NGA ULQINI

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Partia socialdemokrate ka vlerësuar që miratimi i vendimit për shpalljen e thirrjes publike për qiradhënie afatgjate të patundshmërisë për ndërtimin e akva-parkut është mesazh i mirë që është nisur investitorëve. “Neve pikërisht na mungojnë përmbajtjet që do të pasurojnë ofertën, ndërsa akva-parku është hap i mirë në këtë drejtim”, tha shefi i Klubit të këshilltarëve të kësaj parti në Parlamentin ... Read More »

Kolegjiumi i KK: NESËR VENDIMI PËR AKVA-PARK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit sot është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit në të cilën është vendosur që nesër të vazhdojë Mbledhja e pestë e rregullt e Parlamentit lokal. Në këtë mbledhje, e cila duhet të fillojë në ora 10, duhet të sillet vendimi për qiradhënie të tokës për ndërtimin e akva-parkut në Shtoj. Prona me sipërfaqe pre rreth ... Read More »

Këshilli për financa i KK: OPOZITA MË E PËRGJEGJSHME SE PUSHTETI

Hadixha Gjoni

Vetëm sjellja e përgjegjshme e anëtarëve të opozitës në Këshillin për financa solli sot mendimin pozitiv të këtij trupi punues parlamentar për vendimin e qiradhënies së tokës për ndërtimin e akva parkut në Shtoj. “Kjo që ato bëjnë është e papërgjegjshme, sepse disa përfaqësues të koalicionit qeverisës nuk erdhën në mbledhjen e Këshillit”, tha për Portalin Ul-info shefja e Klubit ... Read More »

Javën e ardhshme: KUVENDI PËR AKVA PARK DHE NDËRMARRJET PUBLIKE

Sabri Salaj, Kuvendi i Ulqinit

Gjatë javës së ardhshme pritet që të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal në të cilën do të bihet vendimi për dhënien me qira të tokës për ndërtimin e “qytetit ujor”, gjegjësisht akva-parkut në Shtoj, mëson Portali Ul-info. Bisedimet për këtë kanë ecur me kompaninë e njohur turke “Polin”, e cila është e specializuar për këto lloj projektesh, dhe e cila ... Read More »

Në fund të shtatorit: NIS NDËRTIMI I AKUA PARKUT

Akua park

Kompania e njohur turke “Polin” duhet në fund të shtatorit të fillojë ndërtimin e akva parkut në Plazhin e madh. Ky objekt do të ndërtohet, siç mëson portali UL-info, në pronën e komunës, në sipërfaqen prej rreth 27 mijë metër katror. Në takimin e kryetarit të komunës Fatmir Gjeka me përfaqësuesit e kësaj ndërmarrje turke është dakorduar që prona të ... Read More »

Scroll To Top