Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Akva park

Feed Subscription

Cungu: TEJKALOHEN VËSHTIRËSITË RRETH NDËRTIMIT TË AKVA PARKUT

Akva park, Hibrid 1

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu u takua dje me investitorët turq, përfaqësuesit e kompanisë “Polin”, të cilët tash disa vite janë të interesuar që në komunën më jugore të ndërtojnë Akva parkun. Cungu në takim ka thënë se Komuna është shumë e interesuar për investimet e këtij tipi, si dhe që do të tentojë të ndihmojë investitorët në ... Read More »

Akva park: NË BUDVA HAPET ME 15 QERSHOR, NË ULQIN KUSHEDI KUR

Akva park

Hapja solemne e akva parkut bë Budva do të organizohet me 15 qershor, shkruajnë “Dnevne novine”. “Me ndërtimin e qytetit ujor fitohet përmbajtja unike turistike e cila në nivel shumë më të lartë e çon ofertën turistike në tërësi”, shkruan kjo gazetë. Njëkohësisht, është e sigurt që Ulqini këtë sezon, në pjesën e pasme të Plazhit të madh, nuk do ... Read More »

Komuna: PO PËRMBUSHEN KUSHTET PËR NDËRTIMIN E AQUA PARKUT

Akva park, Rafting

  Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij mbajtën takimin e rradhës me investitorët turq të interesuar për ndërtimin e Aqua parkut në Shtojin e epërm. Komuna në ndërkohë ka kërkuar nga Agjencia e aviacionit që të vërtetojë  pozicionin e investimit në fjalë, pasi siç dihet Aqua parku do të jetë në një largësi 470 metra nga aeroporti ... Read More »

Gjeka vërtetoi: LOKALITETI I RI PËR AKVA PARK

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kompanisë turke “Polin”, e cila është e interesuar të ndërtojë akva parkun në Ulqin, ka shumë mundësi t’i jepet lokaliteti i ri në Shtoj për qiramarrje afatgjate. „Investitori vazhdon të ketë dëshirë të ndërtojnë akva parkun kështu kemi që vendosur të gjejmë parcelë tjetër. Ai është dakord, toka ka sipërfaqe të njëjtë, para disa ditësh morëm përgjigjen nga komisioni kompetent ... Read More »

Qeveria: JEPET PËLQIMI PËR LOKALITETIN E RI PËR AKVA PARK

Akva park

Ministria e financave e Malit të Zi ka dhënë pëlqimin në kërkesën e Komunës së Ulqinit që të jap me qira afatgjate lokalitetin e ri në Shtoj për ndërtimin e akva parkut, mëson Portali Ul-info. Tani këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit duhet të verifikojnë këtë vendim dhe të mundësojnë që sa më parë të nis realizimi i këtij investimi ... Read More »

Në lojë dy opsione: AKVA PARKU NDOSHTA MË AFËR ADËS

Akva park, Wave pool

Deri në fund të tetorit do të dihet në cilin lokalitet do të ndërtohet akva parku në Shtoj, investimi i kompanisë turke “Polin”, me vlerë 7,5 milion euro. Siç shkruan “Dan”, nga administrata lokale investitorëve në ndërkohë është ofruar lokaliteti alternativ i cili është më afër Adës. Siç theksohet, kjo tokë po ashtu është lëndë e kontestit, por ato që ... Read More »

Zhugiq: TË ENJTEN VENDIMI I KOMISIONIT PËR AKVA PARK

Radoje Zugic

Ministri i financave i Malit të Zi Radoje Zhugiq ka deklaruar se jep përkrahje të plotë investimeve të cilët kontribuojnë në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik të vendit, më qëllim njohjen e Malit të Zi si destinacion atraktiv turistik. Ai në pyetjen e deputetit Dritan Abazoviq se çfarë bënë Qeveria e Malit të Zi në mënyrë që të realizohet investimi i ... Read More »

“Pobjeda”: AKVA PARKU NË SHTOJ – MESAZH I KEQ DHE I SHTRENJTË

Akva (2)

Gazeta proqeveritare “Pobjeda” shkruan sot se sezoni turistik në Ulqin filloi pa investimin me vlerë më shumë se shtatë milion euro duke konstatuar se ky është mesazh i keq dhe i shtrenjtë. Gazeta citon kryetarin e komunës Fatmir Gjeka i cili tha se tani topi është tek qeveria “sepse askush nuk mund të jetë mbi të: as individualisht, as familjarisht, ... Read More »

Polin: PËR SHKAK TË PROBLEMEVE ME TOKËN, SHTYHET FILLIMI I NDËRTIMIT TË AKVA PARKUT

Akva (2)

Drejtori i kompanisë-bijë për Mal të Zi, i kompanisë së njohur turke Polin, Sahret Hajdarpashiq, ka thënë për “Pobjeda” se për shkak të problemeve me tokën është shtyrë fillimi i ndërtimit të qytetit ujor në Shtoj. “Kishim në plan që tërë punën, prej hulumtimit të tokës, punimin e projektit, e deri tek montimi përfundimtar i tërë kompleksit, ta bëjmë deri ... Read More »

Scroll To Top