Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Akva parku

Feed Subscription

Komuna: PËRFUNDOI PROCEDURA PËR KREDI, AFËR EDHE PËR AKVA-PARK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Të gjithë procedurat e nevojshme për marrjen e kredisë me lartësi prej 1,2 milion euro prej Atlas bankës kanë përfunduar sot dhe pritet që jo më vonë se për 15 ditë këto mjete të jenë operative, mëson Portali UL-info. Pjesa më e madhe e këtyre mjeteve do të dedikohen në shlyerjen e pagave të prapambetura të punësuarve në administratën lokale ... Read More »

Scroll To Top