Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Aleksa Lukiq

Feed Subscription

Lukiq: KËTË VIT KAMATAT MË TË ULËTA

Aleksa Lukiq, Aleksa Lukic

Drejtori ekzekutiv i Erste bankës Aleksa Llukiq ka paralajmëruar se këtë vit do të vazhdojë trendi i uljes së normës së kamatës në Mal të Zi, por jo edhe rritja e kamatës tek kursimet. Ai në deklaratë për “Vijesti” tha se bankat kanë në dispozicion mjaftueshëm para të financojnë kreditimet e planifikuara dhe të hapin mundësi të reja për klientët. ... Read More »

ÇMIMI: ERSTE BANKA PRAPË MË E MIRA NË MAL TË ZI

Aleksa Lukic

Erste Banka AD Podgoricë është fitues i çmimit “Banka më e mirë në Mal të Zi” për vitin 2014, të cilin e jep revista financiare “Euromoney” në kuadër të përzgjedhjes vjetore “Çmimi për përsosmëri”, lajmëron TV MZ. Drejtori ekzekutiv i Erste bankës, Aleksa Lukiq, ka thënë që janë krenar që opinioni profesional ka njohur cilësinë e punës të këtij institucioni financiar. ... Read More »

Erste banka: PRAPË BANKA E VITIT NË MAL TË ZI

Erste Bank SHA Podgoricë prapë fitoi çmimin për bankën më të mirë në Mal të Zi, (The Bank of the Year 2013), të cilën e jep revista financiare me ndikim botëror “The Banker”, në botimin e “Financial Times Group”. Çmimi Banka e vitit në Mal të Zi është dorëzuar drejtorit ekzekutiv të Erste bankës Aleksa Lukiq në ceremoninë e mbajtur ... Read More »

Çmimi i Austrisë për Ulqinakun: LUKIQ FITOI DEKORATËN E ARGJENDTË

Aleksa Lukiq, Aleksa Lukic

Ambasadori i Austrisë në Podgoricë Johan Frelih ia dorëzoi dekoratën për merita të Republikës së Austrisë drejtorit kryesor ekzekutiv të Erste bankës në Mal të Zi Aleksa Lukiqit për kontributin në fushën e marrëdhënieve austriake-malazeze. Çmimi Lukiqit iu dorëzua me rastin e Ditës së Republikës së Austrisë, e cila u festua të enjten në Podgoricë. Në manifestim morën pjesë përfaqësuesit ... Read More »

Scroll To Top