Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Aneksi

Feed Subscription

G.Ibroçi: PËR HAJR JU QOFT MIQËSIA

Gezim Ibroci

Tashmë e paralajmëruar dhe stërlajmeruar u nënshkrua aneks marrveshja me të fortin, si duket gara kush i pari mbrrin në Podgoricë vazhdon. Për aq sa e njoh realitetin e politikës shqiptare në Mal të Zi aspak befasuese edhe pse shtrohet pyetja përse dhe deri kur kështu? Forca, partia që përveç përfaqësimit me deputet udhëheq edhe me KKSH-në ka zgjedhur kështu ... Read More »

Aneksi PDS-Forca: VALORIZIMI I VALDANOSIT, TË MIRAT DETARE, KOMUNA E MALËSISË

Aneksi PDS-Forca, Aneks DPS-Forca

Partia demokratike e socialistëve ka publikuar në faqen e vet Aneksin 2 të Marrëveshjes së koalicionit paszgjedhor të bashkëpunimit me “Forcën për bashkim” me të cilin, siç thuhet, përcaktohet dinamika e operacionalizimit dhe konkretizimit të çështjeve të dakorduara. Në fillim të Aneksit theksohet se nënshkruesit e Marrëveshjes në afatin prej 60 ditësh “do të përgatisin propozimin e zgjidhjes juridike të ... Read More »

Aneksi i marrëveshjes PDS-Forca: NËNSHKRIMI NË PRANI TË LIDERËVE TË PB DHE IQK

Gjukanoviq, Cungu, Koalicioni, DPS, Forca

Kryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq dhe kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu kanë nënshkruar sot në Podgoricë Aneksin e marrëveshjes për koalicionin paszgjedhor të bashkëpunimit në mes PDS-së dhe Forcës. Në nënshkrimin e aneksit të marrëveshjes së koalicionit ishin të pranishëm partnerët e koalicionit në nivel shtetëror – Rafet Husoviq, kryetari i Partisë boshnjake, Marija ... Read More »

Scroll To Top