Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Anto Rudoviq

Feed Subscription

Akva park: KONTESTE RRETH PRONËSISË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Sekretari i Sekretariatit për mbrojtjen e të drejtave pronësore të komunës Gëzim Haxhibeti ka thënë që komuna e Ulqinit ka dorëzuar padi në vendimin e Komisionit për kthim dhe dëmshpërblim në Tivar që familjes Rudoviq ti kthehet toka prej rreth 25,5 mijë metër katror në Shtoj e cila është planifikuar për qiradhënie afatgjate për ndërtimin e akva parkut. “Investitori është ... Read More »

Kërkesat nga tubimi në Shtoj: KTHENI TOKËN, NDALONI AKVA-PARKUN

Tubimi ne Shtoj, skup u Stoju

Banorët e Bashkësisë lokale Shtoj nga tubimi i së dielës i thanë organeve kompetente që të përshpejtojnë procesin e kthimit të pronës së marrë, si dhe që në të ardhmen të kenë kujdes se cilën pronë ja ofrojnë investitorëve potencial. Siç raporton gazeta “Dan”, ato kërkojnë që gjykatat kompetente të përshpejtojnë procesin sepse pohojnë se nuk ka dilemë që ato ... Read More »

Komuna për vendimin e Komisionit në Tivar: DO TË ANKOHEMI, TENDERI NUK NDËRPRITET

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nga Komuna e Ulqinit kanë paralajmëruar që do të ankohen në vendimin e Komisionit për kthim dhe kompensim në Tivar, me të cilin familjes Rudoviq pjesërisht është kthyer toka në Shtoj, në të cilën duhet të ndërtohet akva-parku. “Ne të mërkurën kemi marr vendimin dhe në afat prej 15 ditëve do të dorëzojmë ankesën”, deklaroi sekretari i Sekretariatit për mbrojtje ... Read More »

Komisioni për restitucion: RUDOVIQËVE I KTHEHET NJË PJESË E PRONËS

Anto Rudaj, Anto Rudovic

Komisioni për kthim dhe dëmshpërblim në Tivar ka sjell vendimin për kthimin e pronës Ulqinakut Anto Rudoviq, shkruan “Dan”. Pjesë e pronës së kthyer është edhe parcela e  prej 25,5 mijë metër katror të cilën Komuna e Ulqinit planifikon ta jap me qira për 30 vite për ndërtimin e akva-parkut. Përfaqësuesi ligjor i Rudoviqit, avokati Çedo Dobroviq, ka thënë që ... Read More »

Për shkak të vendimit për akva-park: RUDOVIQ PADIT KOMUNËN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ulqinaku Anto Rudoviq ka paditur komunën e Ulqinit në Gjykatën administrative të Malit të Zi për shkak të sjelljes së vendimit për shpalljen e Thirrjes publike për qiradhënie afatgjate të patundshmërisë duke kërkuar anulimin e saj. Në padi theksohet që Parlamenti lokal ka sjell këtë vendim me 25 korrik të këtij viti. Siç theksohet, me këtë rast është shkelur rregulla ... Read More »

Scroll To Top