Thursday , October 1 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Bashkesia Islame ne Mal te Zi

Feed Subscription

Reis Fejziq: ZHVILLIMI I PABARABARTË NXIT PAKËNAQËSINË

Reis Rifat Feizic

Prijësi më i lartë i myslimanëve në Mal të Zi, reis Rifat Fejziq, ka deklaruar se Bashkësinë islame e përbëjnë përfaqësuesit e kombeve të ndryshme, ndër të cilët më të shumë janë Boshnjakët dhe Shqiptarët dhe që në atë aspekt BI është unifikues dhe strukturë mbinacionale e interesuar edhe për statusin e tyre socio-ekonomik. “Nuk mund e mos të vërej ... Read More »

Apel i Bashkësisë islame në Mal të Zi: DHURONI LIBRIN

Duke vlerësuar që dija mbi din-in dhe dynjanë bëhet më e madhe dhe më me vlerë nëse përcillet dhe ruhet në mënyrë të vazhdueshme, Meshihati i Bashkësisë islame në Mal të Zi ka vendosur ti kontribuoj procesit të ruajtjes së pasurisë shkencore dhe trashëgimisë së shkruar, që me ruajtjen e dijes nga harresa, gjeneratat e ardhshme të mësohen për marrëdhënien ... Read More »

Medreseja e femrave në pritje: TË SHLYHEN DETYRIMET NDAJ UJËSJELLËSIT REGJIONAL

Medresaja, Medresa

Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit ka ndërprerë të premten procedurën e dhënies së lejes së ndërtimit Meshihatit të bashkësisë islame në Mal të Zi për ndërtimin e Medresesë për femra në Ulqin, sepse nuk i ka shlyer detyrimet për komunali ndaj Ndërrmarjes publike “Ujësjellësi regjional” dhe për arsye se nuk ka pëlqimin e Agjencisë për mbrojtjen e ambientit ... Read More »

Scroll To Top