Sunday , July 12 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Branimir Gvozdenoviq

Feed Subscription

KE: NGA MBROJTJA E KRIPORES VARET PËRPARIMI NË BE-INTEGRIME

Dirk Lange

Shefi i departamentit të Malit të Zi në Drejtorinë gjenerale të Komisionit europian (KE) për politikën fqinjësore dhe negociata për zgjerim Dirk Lange ka përsëritur të hënën që mbrojtja e mirëfilltë e Kripores së Ulqinit është tregues i dedikimit të Malit të Zi në plotësimin e standardeve në fushën e mbrojtjes së mjedisit jetësor. Ai në Podgoricë është takuar me ... Read More »

Gvozdenoviq për mbrojtjen e Kripores: PRESIM QË KOMUNA E ULQINIT TË KRYJË PUNËN E VET

Branimir Gvozdenovic

“Kriporja e Ulqinit është e mbrojtur dhe në atë hapësirë tash disa vite nuk ndërtohet asnjë objekt”, tha ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Branimir Gvozdenoviq, duke shtuar se mbrojtja formale nënkupton procedurë të qartë. Gvozdenoviq, duke u përgjigjur në Parlament në pyetjen e deputetit Dritan Abazoviq për ç’arsye Ministria nuk ka sjell aktin për mbrojtjen e Kripores, tha ... Read More »

Hapet Bijenali në Venedik: KRIPORJA E JONA, E EUROPËS DHE E BOTËS

Hadixha Gjoni, Branimir Gvozdenovic

Në Venedik të premten mbrëma me fjalimin solemn të ministrit të zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq u hap pavijon i Malit të Zi në Bienalin e arkitekturës në Venedik, shkruan CdM. Gvozdenoviq në fillim tha se, në këtë moment, ilustrimin më të mirë të konfliktit të kushtëzuar të dëshirave dhe përgjegjësisë paraqet çështja e Kripores së Ulqinit e ... Read More »

Bienali në Venedik: PREZANTIMI I KATËR PROJEKTEVE PËR KRIPORE

Solana, Kriporja

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq do të hap nesër, më 27 maj të vitit 2016, në Palazzo “Malipero” në Venedik, Pavijonin e Malit të Zi në Bienalin e XV të arkitekturës, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi. Tema e Pavijonit të Malit të Zi do të jetë Projekti Kriporja e Ulqinit, i cili korrespondon me ... Read More »

Gvozdenoviq: NUK KA NDËRTIM TË BANESAVE NË KRIPORE

Branimir Gvozdenovic

Ministri zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit në Mal të Zi Branimir Gvozdenoviq ka thënë se nuk dinë që ekziston ndonjë dokument planifikues i cili parasheh ndërtimin e banesave në Kripore. Ai tha se në Planin urbanistik-hapësinor të Ulqinit dhe në Planin hapësinor të zonën bregdetare, përpilimi i të cilëve është në vijim, prioritet është mbrojtja e kësaj hapësirë. Sipas fjalëve ... Read More »

Nesër: KONFERENCA PËR MENAXHIMIN E ZONËS SË BUNËS

Bojana, Buna

Të hënë, më 7 shtator, në hotelin „Otrant“, në kuadër të Projektit të menaxhimit integral të zonën bregdetare të Malit të Zi (CAMP), do të mbahet konferenca për menaxhimin integral të zonës së Bunës. Në realizimin e këtij projekti janë të kyçur Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit të Malit të Zi, vetëqeverisja lokale, si dhe institucionet tjera kompetente, ... Read More »

Vizita: GVOZDENOVIQ TË HËNËN NË KOMUNË TË ULQINIT

Gvozdenovic

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq do të qëndrojë të hënën, më 7 shtator, në vizitë komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai në administratën lokale do të bisedojë me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij. Tema kryesore e bisedimeve do të jetë faza përfundimtare e Planit hapësinor urbanistik të Ulqinit, si dhe përpjekjet ... Read More »

Të mërkurën: MINISTRI GVOZDENOVIQ NË ULQIN

Gvozdenovic

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit në Qeverinë e Malit të Zi Branimir Gvozdenoviq do të qëndrojë në Ulqin të mërkurën, mëson Portali Ul-info. Ai do të bisedoi me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij për realizimin e një sërë projektesh, para së gjithash për investimet në rrjetin e kanalizimit. Gjatë këtij takimi do të flitet ... Read More »

Të hënën: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZAT NË BUNË

Ada e Bunes, Ada Bojana

Këshilli parlamentar për antikorrupsion do të mbajë të hënën, me iniciativë të deputetit të Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq, seancë dëgjimore ku do të marrin pjesë ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtori i Ndërmarrjes publike për të mirat detare Rajko Baroviq. Pajoviq në fund të shkurtit e dorëzoi iniciativën sepse, siç tha, nuk është ... Read More »

Scroll To Top