Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Budva

Feed Subscription

Në Budva: AKSIDENT I AUTOBUSIT NË TË CILIN NDODHESHIT KOSOVARËT

Autobusi i Agjencisë nga Prishtina “Saba group” në relacionin Prishtinë-Linc, për arsye të panjohura deri tani, sot në ora tre të mëngjesit ka goditur në murin prej betonit në bulevardin në Budva, pas së cilës ka kaluar në korsin e kundërt, transmeton portali UL-info. Autobusi në të cilin ishin rreth 30 udhëtarë, kryesisht njerëz të rinj në moshë, është nisur ... Read More »

Në Budva: 12 MILION EURO NGA KOMUNALITË

Të ardhurat e realizuara në bazë të pagesës së komunalive në Komunën e Budvës deri më 1 tetor ishin rreth 12 milion euro, që është 60 për qind e shumës së planifikuar me buxhet për këtë vit. Nga komuna e Budvës, siç transmeton agjencia MINA, thanë që në fillim të muajit, mbas sezonit veror, filloj sezoni i ndërtimit. Për këtë ... Read More »

Pagesa e taksës së banimit në Budvë: DY MILION EURO DERI NË FUND TË VITIT

Komuna e Budvës në bazë të taksës së banimit deri me 20 gusht ka grumbulluar 1.2 milion euro, 39 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, është deklaruar nga Sekretariati për ekonomi dhe financa. Inspekcioni turistik komunal, siç është agjencisë Mina, ka kryer mbi 4.5 mijë kontrolle, ndërsa deri në fund të sezonit turistik, do ... Read More »

Në plazh në Petrovac: ME SKUTER LËNDOI TRE FËMIJË

Në incidentin i cili ndodhi të dielën rreth mesditës në Petrovac janë lënduar tre veta, kur skuteri goditi pedalinën në të cilin ndodheshin fëmija. “Vijestit” në Njësinë lundruese i vërtetuan që erdhi deri tek incidenti dhe që të lënduarit janë transportuar në Urgjencë. Drejtoria për inspektuese dhe Njësia lundruese kanë filluar kontrollin e madh të skuterëve përgjatë rivierës dhe kanë ... Read More »

Scroll To Top