Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Buna

Feed Subscription

Në aksionin e inspeksionit në Bunë: U MBLODHËN 117 MIJË EURO

Lumi Buna, Rijeka Bojana

Gjatë veprimit të Inspeksionit për mbrojtjen e hapësirës janë paguar gjithsej 116.756 euro që përbën  93 për qind të Kontratave të nënshkruara për vitin 2013, ndërsa 50% nga kjo shumë, 58.378 euro, i takuan komunës së Ulqinit. Shuma e përgjithshme e detyrimeve të pashlyera ishte 125.548,12 euro kështu që u sollën 60 Vendimi për prishjen e objekteve të përkohshëm të ... Read More »

Në grykë të Bunës: SHPËTON PESHKATARI ZHELKO KNEZEVIQ

Ada e Bunes, Ada Bojana

Dallgët dhe rrymat detare për pak të martën ishin fatale për peshkatarin Zhelko Knezeviq. Varkën e tij, siç shkruan Dan, në rreth 300 metra nga gryka e Bunës e përmbysen dallgët e mëdha, e Knezheviqi me shumë mund ka mbërrit deri në breg. Me ndihmën e familjes, shokëve dhe kolegëve të peshkatarit mbas kësaj u organizua në mënyrë të suksesshme ... Read More »

Brengosja për qytetin

Mustafa Canka

Në Ulqin shpesh thuhet që resurset natyrore janë thesari më i çmueshëm i tij. Dhe janë! Ai është një ndër qytetet më të bukura dhe më të vjetër të Mesdheut, qytet i cili, siç thoshte në mënyrë të mrekullueshme njohësi më i mirë i mesjetës në këto hapësira, Milan Shufflay, luhatet lehtësisht nga veriu në jug: Ky është qyteti i ... Read More »

Scroll To Top