Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Darko Pajoviq

Feed Subscription

Të hënën: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZAT NË BUNË

Ada e Bunes, Ada Bojana

Këshilli parlamentar për antikorrupsion do të mbajë të hënën, me iniciativë të deputetit të Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq, seancë dëgjimore ku do të marrin pjesë ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtori i Ndërmarrjes publike për të mirat detare Rajko Baroviq. Pajoviq në fund të shkurtit e dorëzoi iniciativën sepse, siç tha, nuk është ... Read More »

Pajoviq: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZA NË BUNË

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq do të iniciojë seancë dëgjimore të ministrit të zhvillimor dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtorit të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare Rajko Baroviq për shkak të pagesës së paligjshme të shtëpizave në Bunë. Lideri i kësaj parti ka njoftuar se seancën dëgjimore e kërkon edhe për shkak të “shpenzimit ... Read More »

Pajoviqi Gjukanoviqit: MOS E ANULO VULLNETIN E ULQINAKËVE

“Partia demokratike e socialistëve në mënyrë jodemokratike dhe me dhunë do të tentoj të anuloi vullnetin e qytetarëve të Ulqinit”, deklaroi për agjencinë Mina, lideri i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq. Ai vlerësoi që kryetari i PDS-së Millo Gjukanoviq duhet ti pranoi humbjet me pak më shumë dinjitet. Sipas fjalëve të tija, është e papranueshme që ti dërgohen mesazhe ... Read More »

Pajoviq: ME ULQIN NUK DUHET TË UDHËHIQET NGA PODGORICA

Kryetari i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq ka thënë në konferencën për shtyp në hapësirat e kësaj parti në Ulqin që partia Pozitive ofron vizion të ri të Ulqinit, ofron ide të reja dhe gjithsesi njerëz të rinj. “Ato dëshirojnë dhe dinë që vizionin dhe idetë e reja për Ulqinin ti bëjnë realitet”, tha ai duke paralajmëruar që me ... Read More »

U mbajt Konventa themeluese e MZP: U ZGJODH KËSHILLI KOMUNAL I PARTISË SË RE

Në hotelin „Mediteran“ të enjten u mbajt Konventa themeluese e partisë më të re parlamentare në vend, Malit të Zi Pozitiv. Delegatët e konventës kanë zgjedh Këshillin komunal prej 10 anëtarëve , i cili, siç është thënë, së shpejti do të zgjerohet. Anëtarët e parë të KK MZP në Ulqin janë: mr Dritan Abazoviq, Safet Beci, Ilir Harasani, Omer Bajraktari, ... Read More »

Scroll To Top