Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Deponia Mozur

Feed Subscription

Deponia “Mozhur”: NË FUNSION EDHE 12 VITE?

Deponia Mozhur, Deponija Mozura

“Për tre vite punë në “Mozhur”, në deponinë e përbashkët të Ulqinit dhe Tivarit, janë grumbulluar 200 mijë tonë mbeturina, që do të thotë se është plotësuar një e pesta e deponisë”, njoftoi drejtori ekzekutiv i ndërmarrjes aksionare “Mozhur” Dragan Simoviq. Ai në mbledhjen e Parlamentit të Tivarit ka thënë se, nëse vazhdohet me këto ritme, për 12 vite “Mozhuri” ... Read More »

KK: KU ËSHTË RAPORTI I PUNËS SË DEPONISË SANITARE NË MOZHUR?

Deponia Mozhur, Deponija Mozura

Nga Parlamenti lokal është paralajmëruar që javën e ardhshme do të mbahet mbledhja në të cilën, përveç të tjerash, do të shqyrtohet dhe raporti i ndërmarrjeve publike themelues i të cilëve është Kuvendi. Ndër to nuk është dhe raporti mbi punën e deponisë sanitare në Mozhur, themelues i të cilës janë komunat e Ulqinit dhe Tivarit. Rikujtojmë që në shkurt ... Read More »

Scroll To Top