Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Dirk Lange

Feed Subscription

KE: NGA MBROJTJA E KRIPORES VARET PËRPARIMI NË BE-INTEGRIME

Dirk Lange

Shefi i departamentit të Malit të Zi në Drejtorinë gjenerale të Komisionit europian (KE) për politikën fqinjësore dhe negociata për zgjerim Dirk Lange ka përsëritur të hënën që mbrojtja e mirëfilltë e Kripores së Ulqinit është tregues i dedikimit të Malit të Zi në plotësimin e standardeve në fushën e mbrojtjes së mjedisit jetësor. Ai në Podgoricë është takuar me ... Read More »

KE: KRIPORJA KUSHT PËR MALIN ZI PËR KAPITULLIN 27

Dirk Lange

  Shefi i njësisë për Mal të Zi në Drejtorinë e përgjithshme për politikë fqinje dhe zgjerim, Dirk Lange, tha në letrën e vet dërguar Qendrës për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve, se Komisioni evropian (KE) përcjell ngjarjet rreth Kripores. Thuhet se nga kjo çështje varen negociatat e mëtejme të Malit të Zi me Brukselin, si dhe mbyllja e kapitullit ... Read More »

Vizita e zyrtarit të BE-së: DIRK LANGE QËNDROI NË ULQIN

Dirk Lange

Shefi i departamentit për Mal të Zi në Drejtorinë e përgjithshme të Komisionit evropian për zgjërim Dirk Lange ka qëndruar në vizitë zyrtare në Ulqin. Kryetari i komunës Fatmir Gjeka me bashkëpunëtor ka njoftuar diplomatin e lartë për gjendjen në këtë komunë dhe problemet të cilët ajo i ka. Lange veçanërisht është njoftuar me çështjet e hapura siç janë centralizimi ... Read More »

Java diplomatike: VJEN DHE DIRK LANGE

Dirk Lange

Javën e ardhshme Ulqin do të jetë mikpritës i një numri të madh të diplomatëve. Që të hënën për problemet e Kripores dhe mundësit e tejkalimit të situatës së rëndë në këtë ndërmarrje më të vjetër në Ulqin do të diskutojnë dhjetë përfaqësues të ambasadave të huaja të akredituara në Podgoricë. Të premten, në Ulqin vjen shefi i Departamentit për ... Read More »

Scroll To Top