Friday , May 25 2018
Lajmi i fundit

Tag Archives: dr Lilana Gjurashkoviq

Feed Subscription

Medenica iu përgjigj Abazoviqit dhe Gjurashkoviqes: “K1” DO TA GJYKOJË ZOGOVIQ

Medenica pergjigja

Kryetarja e Gjykatës supreme të Malit të Zi Vesna Medenica ka njoftuar deputetët Dritan Abazoviq dhe dr. Lilana Gjurashkoviq se rastin “K1” në të ardhmen do ta gjykojë gjykatësja e Gjyqit ekonomik Borjanka Zogoviq. Abazoviq dhe Gjurashkoviq më herët e njoftuan Medenicen me sjelljen e gjyqtares Millica Popoviq, si dhe përsëritën qëndrimin  avokatëve të komunës së Ulqinit se Gjykata ekonomike ... Read More »

Deputetja Gjurashkoviq: “INFORMERI” DUHET TË FIKET

Ljiljana Djuraskovic, Lilana Gjurashkoviq

Deputetja e Frontit demokratik në Kuvendin e Malit të Zi dr Lilana Gjurashkoviq ka kërkuar nga prokuroria shtetërore, së bashku me tre koleget e saja deputete, që të ndalohet tabloidi “Informer MZ”. Ato dhe e plotësuan padinë penale kundër kësaj gazetë dhe redaktorit të saj Novak Uskokoviq për shkak të fushatës së pistë të cilën e zhvillojnë në vazhdimësi kundër ... Read More »

Dr Gjurashkoviq: PROTEST PËR SHKAK TË BURGOSJES SË KUZMANIT

Ljiljana-Dritan-Genci

Deputetja e Frontit demokratik në Kuvendin e Malit të Zi dr Lilana Gjurashkoviq ka reaguar sot në vendimin e djeshëm të Këshillit penal të Gjykatës themelore të Tivarit me të cilin është caktuar masa e burgimin Ulqinakut Srgjan Kuzman. “Me rastin e arrestimit të këtij fizioterapisti të shkëlqyer dhe luftëtarit të madh për të drejtat dhe liritë e njeriut, po ... Read More »

Press i deputetëve nga Ulqini: NË “RASTIN K1” KA ELEMENTE TË KORRUPSIONIT

Press K1 Dritan

Deputetët nga Ulqini Genci Nimanbegu, Dritan Abazoviq dhe dr Lilana Gjurashkoviq kanë mbajtur sot në Kuvendin e Malit të Zi konferencën për shtyp në të cilën është folur për “rastin K1”. Ato thanë që mendojnë se në procesin e përmendur ekzistojnë elementë të korrupsionit, raporton Portali Ul-info. Deputeti Abazoviq, ka apeluar tek opinioni që mos të lejojë lidhjen e kapitalit ... Read More »

Në Kuvendin e MZ: DEPUTETËT NGA ULQINI TREGUAN PËR RASTIN K1

Dritan-Genci-Ljiljana

“Qytetarët e Ulqinit nuk mund të pajtohen me atë që dikush përvetëson të mirën publike në dëm të tyre dhe në dëm të Malit të Zi”, kanë thënë sot në konferencën e përbashkët për shtyp deputetët nga Ulqini Dritan Abazoviq, Genci Nimanbegu dhe Lilana Gjurashkoviq.Ato në Kuvendin e Malit të Zi, në lidhje me “rastin K1” për shkak të cilit ... Read More »

FD: PËRKRAHJE PUNËTORËVE TË KRIPORES

Ljiljana Djuraskovic

Deputeti i Frontit demokratik në Kuvendin e Malit të Zi dr Lilana Gjurashkoviq i ka dërguar letrën mbështetëse “punëtorëve të mbetur të Kripores”, të cilët sot kanë filluar grevën e urisë. “Në emrin tim personal dhe në emër të FD iu dërgoi përkrahje për kërkesat tuaja dhe solidarizohem për arsye se jeni viktima të joprincipialitetit dhe privatizimit kushrinor. Premtojmë që ... Read More »

Scroll To Top