Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Dritan Abazoviq

Feed Subscription

Abazoviq: NËSE NUK KA BESË, NUK DO TË KETË AS QESE

dritan-abazoviq

Deputeti Dritan Abazoviq vlerësoi se „nuk ka të ardhme për një popull në Mal të Zi nëse nuk vjen deri tek ndryshimi demokratik i pushtetit“. „Prandaj dëshiroj t‘i përgjigjem Gjukanoviqit në mesazhin e tij fashist nga Ulqini që vetëm vota për PDS është votë për Mal të Zi. Ky mesazh i tiji është kthim në rrënjë, sepse ujku qimen e ... Read More »

Abazoviq në Berlin: TAKIME ME ZYRTARËT DHE PARLAMENTARËT GJERMAN

Dritan Abazovic

Nënkryetari i LQ URA dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi, Dritan Abazoviq, qëndron në Berlin ku është pjesëmarrës i konferencës së organizuar nga Instituti Aspen nga Gjerania. Tema e konferencës është promovimi i multikulturalizmit dhe shoqërisë liberale para sfidave të rritura të radikalizmit, nacionalizmit dhe ndarjeve. Gjatë qëndrimit në Berlin, Abazoviq është takuar me ministrin shtetëror Gjerman për ... Read More »

Kuvendi i Malit të Zi: ABAZOVIQ DEPUTETI MË AKTIV

Dritan Abazoviq

Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes qytetare URA Dritan Abazoviq më së shumti ka marrë fjalën në mbledhjet e sivjetme të Parlamentit, tregojnë të dhënat nga sistemi i konferencës së Kuvendit të Malit të Zi. Siç transmeton “Pobjeda”, deputeti më i ri në Kuvend ka marrë fjalën 87 herë. Ai, siç shtohet, gjithsej foli gati katër orë, gjegjësisht tre orë e ... Read More »

CEDEM për popullaritetin e politikanëve: DRITANI PAS FILIPIT DHE MILLOS

dritani (1)

Qendra për demokraci dhe të drejtat e njeriut (CEDEM) ka publikuar sot rezultatet e hulumtimit të fundit të opinionit publik. Përveç të tjerash, janë publikuar edhe rezultatet për popullaritetin e politikanëve në vend të cilët tregojnë që nënkryetari i URA-së dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq është i treti në këtë kategori. Para tij janë kryetari ... Read More »

Abazoviq në Bruksel: NË PARLAMENTIN EUROPIAN PËR KRIPORE

image-0.02.01.9f667b18e7f478e2b620ebf696de8770855d530117de14d4b39726e0b822ee6c-V

  Nënkryetari i LQ URA dhe anëtari i Këshillit për të drejtat dhe liritë e njeriut në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq merr pjesë në konferencën interparlamentare në Parlamentin evropian e cila merret me krizën e emigrantëve dhe çështjen e azilit në vendet kandidatë për anëtarësim në BE. Gjatë qëndrimit në Bruksel, Abazoviq kishte një sërë takimesh bilaterale ... Read More »

Popullariteti i politikanëve: ABAZOVIQ I DYTI NË MAL TË ZI

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Nënkryetari i Lëvizjes qytetare URA dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq në sondazhin e fundit, të punuar në maj nga një agjenci e cila rregullisht i bënë aktivitetet e tilla, ishte në vendin e dytë në listën e politikanëve popullor në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Para tij janë kryetari i Malit të Zi Filip ... Read More »

Abazoviq: TRUKIM I POLICISË KUNDËR HOTELIERIT ALLOVIQ

Dritan Abazoviq

Nënkryetari i URA-së dhe deputeti në Parlamentin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka vlerësuar se padia e dorëzuar gjykatës për kundërvajtje kundër hotelierit Skender Alloviq është trukim i Drejtorisë së policisë. “Tani janë kujtuar që personin e pafajshëm ta padisin pas gati tetë muajsh për shkak të tifozllëkut që ndodhi në lokalin e tij “Shisha bar”, e të cilin ... Read More »

“Çështja Fjalori”: ABAZOVIQ BISEDOI ME DREJTUESIT E AKADEMISË

Dritan Abazovic

Nënkryetari i Lëvizjes qytetare URA dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka biseduar sot në Podgoricë me kryetarin e Akademisë malazeze të shkencave dhe arteve Momir Gjuroviqin. Abazoviq në bisedë shprehu protestën e vet për shkak të shpjegimit të pavërtetë dhe joadekuat të fjalëve Shqiptar, shqiptarizim dhe të shqiptarizosh të cilët bëjnë pjesë në vëllimin e ... Read More »

Abazoviq: DO TË VOTOJË PËR MOSBESIMIN E QEVERISË

Dritan Abazovic

Deputeti i pavarur në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka thënë se nuk do të votojë për mbijetesën e Qeverisë së Millo Gjukanoviqit. „Ky është vendimi i vetëm logjik i cili nuk kërkon arsyetim të gjerë. Përndryshe, kjo Qeveri prej kohësh meritoi që të humb besimin. Sipas gjykimit tim modest, ajo asnjëherë nuk e kishte sepse e fitoi ... Read More »

Scroll To Top